Видове Събития

Предложение, изготвено специално за Вашия празник!

Всяко събитие е единствено и неповторимо само по себе си. Именно затова ние изготвяме оферти за вашия повод, според вашите желания, нужди и предпочитания. Подхождаме с внимание и лично отношение,независимо от мащабите на мероприятието. Ние ще ви направим оферта,която да отговаря на конкретно зададените от вас параметри. Не се колебайте да се свържете с нас и да обсъдим всички детайли, за да може да получите най-доброто предложение!

SPA HOTEL PERSENK 5*

Цени от 69 лева на вечер! Цената включва-Нощувка със закуска или нощувка със закуска и вечеря, Welcome drink, безплатен SPA пакет (Минерални басейни, джакузи, ароматна парна баня, сауна, приключенски душ, зона за релакс, шезлонги, фитнес ), безплатен персонален сейф, безплатен интернет, детска занималня, безплатен паркинг за гости на хотела, безплатен шатъл до ски лифтовете в Стойките и Пампорово по време на ски сезона.

Вашата прекрасна сватба!

Може да разчитате на нас за цялостната организация на Вашия специален ден! Намиране на най-подходящата локация, декорация, фотограф, DJ, храни и напитки и всички останали детайли. Също така булката може да разчита на нас да я заведем в някои от най-популярните сватбени бутици, където да изберем заедно перфектната рокля! Едно такова събитие изисква много време и нерви, но ние ще бъдем с Вас на всяка крачка и ще го превърнем в прекрасен спомен!

Фирмени събития!

За едно страхотно сплотяване на колектива може да разчитате на нас за изготвяне на оферта за някои от най-добрите хотели в цялата страна. Наемане на зала с мултимедия, кафе пауза, игри и релакс за целия колектив!

Ергенски и момински партита!

Ако искате Вашето ергенско или моминско парти да е различно и уникално, с приятни изненади и забавление, което ще си спомняте с топли чувства... Ние знаем как да го направим!

Изненади без повод!

Тук е голямата ни сила! Всеки обича изненадите, но в забързаното ежедневие, намираме все по-малко време да изненадваме любимите си хора,особено, когато няма конкретен повод! И все пак, ако имате желание- ние идваме на помощ! Ще Ви дадем страхотни и нестандартни идея, как да зарадвате любим човек и разбира се ще поемем цялостната организация! От Вас се иска само да имате желание! От нас- всичко останало!

Честит рожден ден!

Всичко необходимо за един незабравим рожден ден! Ние знаем къде и как да организираме Вашия рожден ден или пък на Ваш познат, който искате да зарадвате! Място, храни, напитки, изненади за гостите, музика и прекрасни спомени!