Защо Los Momentos?

Los Momentos e нова, млада ивент агенция, изпълнена с ентусиазъм и искрено желание да превърне всяко ваше лично събитие, повод или празник в незабравим, емоционален спомен. От свежите идеи през енергията, която влагаме в организацията и вниманието до последния детайл, ние предлагаме всичко, което очаквате от един професионален и компетентен партньор.

Трима ентусиасти


Това сме ние – Нели, Иван и Мария. Дългогодишни приятели и съмишленици, ние решихме да обединим идеите, знанията и контактите си в една фирма, която ни дава удоволствие от работата и носи усмивки на клиентите.

Какво ще празнувате?


Рожден или имен ден, дипломиране, семеен повод, годишнина... сватба? Независимо какъв точно е конкретният радостен повод и какви са планираните от вас мащаби, ние подхождаме към всяко събитие с максимално внимание и грижа. Така гарантираме, че вашият празник наистина ще „създава спомени“.


Защо да изберете Los Momentos?

Отлична организация

Многобройните детайли и подробности по една перфектна организация изискват много време и нерви. Оставете това на нас и се отдайте изцяло на най-важното – радостта и емоцията от вашия празничен повод.

Свежи идеи

Изненадващи и креативни идеи, които наистина ще направят вашия празник уникален - това е една от основните посоки, в които се надяваме Los Momentos да се открои на пазара. От концепция до дизайн и текст – всичко може да влезе в пакетната ви оферта.

Безупречно обслужване

От напитки до кетъринг, персонал и обслужване, ние се стараем да ви предложим всички компоненти на едно празнично събитие, съобразено с най-високите съвременни стандарти.

Вашите специални моменти

Ние се стремим да бъдем известни с безкомпромисно внимание към детайла и безупречно обслужване. Както разкрива и самото ни име, стараем се да създаваме специални моменти като предусещаме нуждите и очакванията на нашите клиенти.

От красиви сватби и стилни партита до по-традиционни фирмени приеми или събития под открито небе, ние винаги имаме строго индивидуален подход и грижливо подготвяме всяко събитие. Каквото и желание да има във вашето сърце или представи, то ще се сбъдне по-лесно с помощта на Los Momentos.